محل تبلیغات شما

بعید می دونم که تا به حال اسم Use Case رو نشنیده باشین. همه این واژه رو با علامت آدمک و بیضی در UML می شناسن ولی شاید کمتر با Use Case متنی آشنا باشن. در حالی که حالت متنی Use Case از دیاگرام معادلش مهمتر هست و  تأثیر بیشتری در به انجام رسوندن موفقیت آمیز یک پروژه نرم افزاری داره. من حدود ۱۰سالی هست که با Use Case متنی آشنا هستم و در سالهای اخیر به عنوان تحلیل گر سیستم خروجی اصلی کار من Use Case بوده که کمک زیادی به انجام کامل پروژه ها کرده. در ادامه چکیده تجربه های شخصی و کتابهایی که مطالعه کردم رو تقدیم می کنم، امیدوارم که مفید باشه.

دوست ندارم با توضیحات اضافی و کسل کننده شما رو از ادامه خوندن مطلب منصرف کنم، فقط در حد خیلی خلاصه فلسفه وجودی و مزایای یوزکیس رو بیان میکنم، در قسمتهای بعدی هم کاربردها و اجزای یک یوزکیس و در نهایت هم مثالهای عملی. در ضمن از این به بعد برای راحتی بیشتر بجای Use Case از یوزکیس” استفاده میکنم.
یوزکیس و مزایای آن

در سال ۱۹۸۶ یک مهندس نرم افزار سوئدی به نام Ivar Jacobson مفاهیم بکار گیری یوزکیس رو بصورت متنی و گرافیکی معرفی کرد، بعداً این تلاش به بخشی از UML که همه میشناسیم تبدیل شد.

Jacobson یوزکیس رو به این صورت تعریف میکنه: یک یوزکیس شامل تمام راه هایی است که یک سیستم، یک هدف [عمل] مشخص را برای یک کاربر خاص به انجام می رساند. تمام یوزکیسهای یک سیستم همه راه های استفاده از یک سیستم و ارزش آن را برای شما ترسیم می کند.” (بر گرفته از مقاله Use Case 2.0)

این تعریف مثل همه تعاریف آکادمیک انتزاعی به نظر میاد فعلاً اینطور در نظر بگیرین که یوزکیس نوشته ای هستش که رفتار سیستم رو به زبان شیوای فارسی ثبت میکنه، برای مثال می نویسیم کاربر درخواست ثبت سفارش می نماید و سیستم فرم ثبت سفارش را برای کاربر نمایش می دهد. کاربر درخواست خود را در فرم وارد می نماید. سیستم درخواست را ثبت کرده و تأییده را نمایش می دهد.” به همین راحتی!

این روش مزایای متعددی داره:
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
    انعطاف و چابکی بالا: ساختار Use Case بصورتی هست که اون رو میشه در یک پاراگراف ساده نوشت و به مرور زمان تبدیل کرد به یک سند چند بخشی چندی صفحه ای.
    بیان طبیعی و همه فهم: Use Case بصورت متن نوشته میشه و همین انتقال جزییات رو به نسبت دیاگرامها راحت تر و قابل درک تر می کند.
    سازگار با روشهای مدرن: Use Case رو به راحتی میشه با روشهای Iterative و Incremental مثل RUP، Scrum و… استفاده کرد. به این معنی که به مرور پیشرفت پروژه جزییات بیشتری به Use Case اضافه کرد.
    ارتباط مؤثر با دیگر محصولات پروژه (چیز”هایی که در پروژه تولید میشه): Use Case به راحتی از مصاحبه های اولیه با کاربر قابل تهیه هستش و براساس اون میشه از کلاسهای سیستم تا Test Case تا بانک اطلاعاتی رو استخراج کرد.
    نگهداری راحت: استفاده از یوزکیس نیاز به ابزار خاصی نداره و میشه با notepad هم یوزکیس نوشت.

 
درک بهتر نیازمندیهای نرم افزار

ابزاری برای درک بهتر
یوزکیس در پروژه چه کاربردی دارد؟

بصورت خلاصه یوزکیس در حوزه نیازمندیهای عملیاتی (Functional Requirement) نیاز اکثر پروژه ها رو تأمین میکنه، یعنی اینکه شما تقریباً همه کارهایی که کاربر از شما می خواد که سیستم انجام بده رو می تونین با یوزکیس توصیف کنین. گفتم تقریباً چون بعضی چیزها سلیقه ای هستش. فرض کنین نرم افزار شما باید خروجیهای مختلف مثل XML و XLS داشته باشه، اینجا با یک لیست ساده هم میشه این قابلیت رو ثبت کرد و نیازی به ساختار یوزکیس نیست. مهم نیست پروژه یک سیستم بزرگ MIS هستش یا یک سیستم حسابداری یا یک بازی کامپیوتری یا هرچی، شما می تونین از یوزکیس استفاده کنین.

از طرف دیگه همونطور که در قبلاً گفتم محتوای یوزکیس انقدر غنی هستش که خوراک بیشتر چیزهای” که برای طراحی و پیاده سازی نرم افزار نیاز دارین رو تأمین میکنه. برای مثال کلاسهای برنامه و اکثر دیاگرامرهای UML، بانک اطلاعاتی، تست کیسها و خیلی چیزهای دیگه به یوزکیسها وابسته هستن.

برای روشن تر شدن اینکه کاربر یوزکیس به چه صورته یک مثال ساده [و شاید ساده لوحانه] میزنم: همه زیر و بم کارهایی که یک سیستم مدیریت پروژه ساده رو میشه با نوشتن ۳ تا یوزکیس به نامهای فرضی ثبت پروژه”، اخذ گزارش” و مدیریت کاربران” ثبت کرد.

این همه گفتم ولی حواستون باشه که برای ثبت کردن تمام زوایای یک پروژه به اسناد و ابزارهای دیگه ای هم نیاز دارین مثلاً یوزکیس نیازمندیهای کیفی شما رو جواب نمیده، یعنی شما توی یوزکیس در مورد اینکه جستجو نباید بیشتر از ۳ ثانیه طول بکشه یا سیستم عامل سرور لینوکس هستش حرفی نمی زنین.
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
 
در بخش بعدی…

در بخش بعدی به ساختار یوزکیس می رسیم و آماده می شیم برای مثال عملی.
ارجاعات

    نگاهی متفاوت به یوزکیس (قسمت دوم) | امین رشیدی
    ۸ آبان ۱۳۹۳ در ۱۲:۴۲ ب.ظ - پاسخ

    […] قسمت قبلدر مورد تعریف یوزکیس و کلیات کاربردش در پروژه صحبت […]
    کارگاه عملی استخراج نیازمندیها (یوزکیس) – قسمت اول | امین رشیدی
    ۸ آبان ۱۳۹۳ در ۱۲:۳۵ ب.ظ - پاسخ

    […] با یوزکیس، قسمت اولیوزکیس متنی رو معرفی کردم و در قسمت دوم اجزای یک یوزکس رو شرح دادم. حالا میخوایم یک پروژه فرضی […]
    کارگاه عملی استخراج نیازمندیها (یوزکیس) – قسمت اول | Amin Rashidi
    ۳ خرداد ۱۳۹۶ در ۴:۱۲ ب.ظ - پاسخ
 تجزیه و تحلیل سیستم هتل با رشنال رز

    29,250  تومان قیمت قبلی:
    50% تخفیف :
    19,500 تومان قیمت جدید :
    فاقد بانک اطلاعاتی بانک اطلاعاتی :
    دارد کامنت گذاری :
    دارد فایل داکیومنت :
    admin - 12366 رمز ورود پروژه :
    دانلود فایل داکیومنت تکمیلیفایل دمو :
    دانلود فایل دمو | اجرایی پروژهداکیومنت :
    11138 تعداد مشاهده :

- در صورت نیاز به آموزش آنلاین نحوه ساخت این پروژه توسط نرم افزارهای آموزش راه دور و یا درخواست تهیه پروژه مشابه، کافیست با شماره تماس 09179221734 یا آدرس ایمیل behnam.h1368@gmail.com هماهنگی های لازم را انجام دهید.
توضیحات تکمیلی پروژه :
 تجزیه و تحلیل سیستم هتل با رشنال رز شامل تمامی نمودارهای یوزکیس (usecase diagram)، کلاس و دیاگرام(class diagram) ، نمودار توالی(Sequence Diagram)، نمودار فعالیت (Activity Diagram)، نمودار همکاری(Collaburation) ، نمودار اکتور ها(actors) و غیره میباشد .
داکیومنت این پروژه همراه با ارائه  تمامی نمودار ها در فایل word موجود بوده  و پروژه نیز در قالب فایل رشنال رز تحویل میگردد.
 این پروژه دارای یک کلاس دیاگرام کامل و ارتباط بین موجودیت ها و نوع ارتباط همراه با تمامی فیلد ها میباشد این پروژه هم جنبه دانشجویی داشته و هم تجاری تمامی مراحل انجام کار این سیستم در قالب نمودار های ترتیبی و نمودار های فعالیت هر درخواست به نمایش گذاشته شده است این پروژه شامل یک فایل رشنال رز و فایل داکیومنت word میباشد که بدون نیاز به نصب نرم افزار رشنال رز قابل مشاهده میباشد . برچسب های هر کدام از عامل یا actor ها بصورت جداگانه تهیه و پیاده سازی شده است
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
امکانات پروژه :
naltrexone buy
buy naltrexone
1)کلاس دیاگرام
 2) یوزکیس دیاگرام
 3) نمودار های همکاری
4) نمودار های فعالیت
5) شناسایی انواع کلاس های نرم افزاری
6) ایجاد ارتباط بین کلاس های شناسایی شده
7) نمایش نمودار ها در فابل داکبومنت همراه با توضیحات مربوطه
8) طراحی شده با نرم افزار رشنال رز

همچنین نرم افزار هتل داری با زبان برنامه نویسی سی شارپ موجود می باشد که در صورت نیاز میتوانید آنرا به صورت جداگانه خریداری کنید

    پروژه های مرتبط
    آموزش تصویری پروژه
    درخواست پروژه مشابه

تجزیه و تحلیل سیستم شرکت ISP با رش .
12,000 تومان
تجزیه و تحلیل سیستم آژانس هوایی یا .
16,900 تومان
تجزیه و تحلیل بنگاه املاک با رشنال .
20,600 تومان
تجزیه و تحلیل آموزشگاه خیاطی،کامپیو .
17,900 تومان
تجزیه و تحلیل سیستم انبار فروشگاه ب .
15,800 تومان
تجزیه و تحلیل سیستم دبیر خانه با ر .
14,500 تومان
تجزیه و تحلیل سیستم دبیر خانه ثبت .
14,200 تومان
پروژه تجزیه و تحلیل سیستم داروخانه .
17,500 تومان
تجزیه و تحلیل وب سایت فروشگاه آنلا .
23,500 تومان
تجزیه و تحلیل سیستم شرکت ISP با رش .
17,500 تومان
تجزیه و تحلیل پرورش ماهی با رشنال ر .
22,400 تومان
تجزیه و تحلیل سیستم حضور و غیاب از .
32,000 تومان
تجزیه و تحلیل سیستم تالار پذیرایی و .
20,600 تومان
تجزیه و تحلیل هتلداری آنلاین با رشن .
24,500 تومان
پروژه تجزیه و تحلیل سیستم مدیریت کن .
34,000 تومان
تجزیه و تحلیل سیستم سلف سرویس دانشگ .
30,000 تومان

در صورت تمایل به یادگیری انجام این پروژه ، لازم هست در بخش تماس با ما ، با برنامه نویسی و تهیه کننده پروژه هماهنگ فرمایید.
برچسپ ها :
پروژه هتل, پیاده سازی سیستم هتل, تحلیل سیستم هتل, برنامه هتل- تجزیه وتحلیل سیستم هتل ,پروژه سیستم هتل با رشنال رز, پیاده سازی سیستم هتل با رشنال رز, سیستم هتل آنلاین با رشنال رز, تحلیل سیستم هتل با رشنال رز, سایت هتل با رشنال رز, برنامه هتل, تجزیه وتحلیل سیستم هتل, هتل الکترونیکی,مدیریت تحلیل هتل داری , سیستم هتلداری با رشنال, سورس پروژه هتل به زبان RationalRose, دانلود پروژه هتل در مهندسی نرم افزار, پروژه دانشجویی تحلیل سیستم هتل با زبان UML, سورس پروژه سیستم هتل در مهندسی نرم افزار, سیستم هتل به زبان مهندسی نرم افزار, دانلود سورس سیستم هتل تحت RationalRose, دانلود سیستم هتل با RationalRose, دانلود پروژه سیستم هتل UML, دانلود سورس تحلیل هتل با رشنال, سیستم هتل با زبان RationalRose, سیستم هتل با زبان RUP, دانلود سورس سیستم هتل در مهندسی نرم افزار, پروژه تحلیل سیستم هتل با مهندسی نرم افزار, مدیریت سیستم هتل به زبان UML, تحلیل سیستم هتل با رشنال, تحلیل سیستم هتل با آزمایشگاه مهندسی نرم افزار, سیستم سیستم هتل تحت RUP, سورس پروژه سیستم هتل در UML, سایت پروژه RationalRose, دانلود پروژه
 رفصل : RUP
• 1 .معرفی RUP
• 2 .مفاهیم پایه و پیش‌نیاز دوره
• 3 .مقایسه RUP و روش‌های چابک و چهارچوب‌های ارزیابی
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
• 5 .درک محدوده سیستم
• 6 .Vision Document
• 7 .Supplementary Specifications
• 8 .Brainstorming Sessions
• 9 .شناسایی و توصیف مختصر Actorها، Use-Caseها و تدوین واژه نامه سیستم
• 10.User interface Prototype و Storyboard ها
• 11.شناسایی عمکردهای حیاتی سیستم
• 12.شناسایی Use-Caseهای حیاتی سیستم، انواع آن‌ها و توصیف کامل هریک
• 13.شناسایی سناریوهای صفات کیفی حیاتی سیستم
• 14.ارائه حداقل یک راه‌حل ممکن
• 15.Architectural Proof-of-Concept
• 16.شناخت زمان، هزینه و ریسک‌ها
• 17.Risks, issues and risk list
• .Software Development Plan
• 19.تعیین فرایند و ابزار
• 20.تعداد تکرارها و معیار‌های آن
• 21.Development Case
• 22.فاز تشریح
• 23.فاز ساخت
• 24.فاز انتقال
• 25.دیسیپلین‌های RUP
• 26.دیسیپلین مدل‌سازی کسب و کار
• 27.توسعه مجموعه سیستم‌های مرتبط با استفاده از RUP
• 28.معرفی EUP و RUP4SOA
• 29.RUP به عنوان رویکرد کلی شامل عمل نمودن مبتنی بر موارد استفاده ، توسعه تکراری، معماری محور بودن
• 30.RUP به عنوان فرایند مهندسی نرم‌افزار قابل پیکربندی متناسب با پروژه های متفاوت
• 31.ابزار RUP
• 32.مفاهیم معماری نرم افزار شامل معماری نرم‌افزار، مدل مرجع، پیش ران‌های معماری، الگوهای معماری و .
• 33.مفاهیم مهندسی فرایند شامل فرایند نرم افزاری، چهارچوب فرایند، مهندسی فرایند و .
• 34.یادآوری مستند موارد کاربردی انواع آن
• 35.یادآوری تحقق مورد استفاده
• 36.معرفی روش‌های چابک
• 37.معرفی Extreme Programming
• 38.معرفی مفهوم چهارچوب‌ ارزیابی و CMMI
• 39.مقایسه RUP و روش های چابک و چهارچوب های فرایند
• 40.معرفی دیسیپلین‌های نه‌گانه (مدلسازی کسب و کار، نیازمندی ها، تحلیل و طراحی، پیاده‌سازی، تست، استقرار، مدیریت تغییرات و پیکربندی، محیط)
• 41.اهداف هر دیسیپلین
• 42.ارتباطات دیسیپلین ها
• 43.فعالیت‌ها و فراورده های مهم هر دیسیپلین
• 44.اهداف و دلایل انجام مدلسازی کسب و کار
• 45.راه های انجام مدل سازی کسب و کار (تولید نرم‌افزار، تولید مجموعه نرم‌افزار، مهندسی مجدد سازمانی، کسب و کار جدید و .)
• 46.معرفی عناصر مدلسازی کسب و کار شامل Business Vision، Target-Organization Assessment، Supplementary Business Specifications و .
• 47.استنتاج (به دست آوردن) نیازمندی های نرم افزار از مدل های کسب و کار
سرفصل : UML
• 1 . اهمیت مدل سازی
• 2 . دلائل مدل سازی
• 3 . معرفی UML
• 4 . منشاء UML
• 5 . UMLچیست؟
• 6 . چرا از UMLاستفاده می شود؟
• 7 . UML به عنوان یک زبان
• 8 . اسامی عناصر UML
• 9 . قابلیت توسعه UML
• 10. کاربرد UML در فیلد های نرم افزار هایی مختلف
• 11. فرقUMLو RUP
• 12. ارتباط UMLبا تحلیل و طراحی نرم افزار
• 13.معرفی دیاگرام های UML
• 14.دیاگرام های دینامیک و استاتیک
• 15.دیاگرام های تحلیل ، طراحی و معماری
• دیاگرام فعالیت (Activity Diagram)

o ساخت یک دیاگرام فعالیت
o کاربرد دیاگرام فعالیت
o نحوه تشخیص فعالیت ها
o مدل سازی فعالیت های موازی
o خطوط شنا (SwimLane)
o نمایش انشعاب شرطی (Branch Condition) در یک دیاگرام فعالیت
o کاربرد های مختلف دیاگرام فعالیت
o مدل سازی فرایند های سازمان
o مدل سازی موارد کاربرد پیچیده
o مدل سازی متد های پیچیده
o استفاده از Note در دیاگرام فعالیت
• دیاگرام موارد کاربرد (Use Case Diagram)
• azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
o تعریف اکتور
o نحوه پیدا کردن اکتور ها
o انواع اکتور
o نامگذاری اکتورها
o رابطه اکتور با Use Case ها
o نحوه پیدا کردن Use Case ها
o چگونه یک Use Caseتوصیف می شود
o نامگذاری یک Use Case
o توصیف اجمالی (Brief Description)
o پیش شرط ها (PreConditions)
o پس شرط ها (Postconditions)
o روند اصلی (Basic Flow of Events)
o روند های فرعی (Alt flow of events)
o نیازمندیهای غیر عملیاتی (Supplementary Behavior)
o روابط بین Use Caseها
o رابطه Include
o رابطه Extend
o استفاده از State Diagramجهت تشریح Use Case
o استفاده از Activity Diagramجهت تشریح Use Case
• نمودار کلاس (Class Diagram)

o تعریف کلاس
o نماد کلاس در UML
o نامگذاری کلاس ها
o ویژگی های کلاس
o متد های کلاس
o روابط بین کلاسها
o رابطه وراثت (Generalization)
o کلاس پایه
o کلاس های فرزند
o ارث بری چند گانه
o کلاسهای مجرد
o متد های مجرد
o چندریختی
o رابطه انجمنی ( Association)
o انجمنی یکطرفه و دو طرفه
o نقش هر کلاس در رابطه انجمنی
o هر کلاس در رابطه انجمنی (Multiplicity)
o تبدیل روابط انجمنی n-nبه روابط 1-n
o رابطه Aggregation
o رابطه Composition
o تفاوت رابطه Aggregationبا رابطه Composition
o Association Class
o رابطه وابستگی (Dependency)
o سطوح دسترسی به ویژگی ها و متد های یک کلاس
o متد ها و ویژگی های استاتیک
o چگونگی تشخیص و استخراج کلاسها
o روش های حرفه ای تر در طراحی کلاسها
o انواع کلاس ها در یک برنامه نرم افزاری
• نمودار وضعیت (State Chart Diagram)

o ایجاد یک نمودار تغییر وضعیت
o نمودار وضعیت به عنوان یک دیاگرام تحلیل و طراحی
o تشخیص وضعیت ها
o نام گذاری وضعیت ها
o جزئیات یک وضعیت
o فعالیت (Activity)
o یک عمل ورودی (Entry Action)
o فعالیت خروجی (Exit Action)
o فرستادن Eventبه آبجکت دیگر
o تاریخچه حالت (State History)
o گذر ها (Transition)
o جزئیات یک گذر
o رخداد (Event)
o حالت شرط (Guard Condition)
o فعالیت (Action)
• نمودارهای توالی(Sequence Diagram) و همکاری (Collaboration)

o ساخت یک نمودار ارتباط
o یافتن آبجکت ها
o افزودن Msg به یک دیاگرام توالی
o انواع Msgها در یک دیاگرام
o نگاشت یک Msg به یک عملیات
o استفاده از دیاگرام توالی برای نشان دادن معماری نرم افزار و لایه بندی آن
o خط عمر یک آبجکت
o چگونگی نمایش Loopها در یک دیاگرام توالی
o چگونگی نمایش شرط ها (if) در یک دیگرام توالی
• نمودار اجزاء (Component Diagram)
• azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
o نمودار اجزاء به عنوان یک نمودار معماری
o چگونگی تشخیص اجزاء
o اجزاء (Component)
o نام گذاری اجزاء
o اجزاء و کلاس ها
o تفاوت بین اجزاء و کلاس ها
o تشابه بین اجزاء و کلاس ها
o اینترفیس
o ارتباط بین اجزاء و اینتر فیس ها
o انواع اجزاء استاندارد
o مدل سازی فایل های قابل اجراء و کتابخانه کلاس ها
o مدل سازی جداول ، فایل ها و اسناد
o مدل سازی کد ها
o مدل سازی یک پایگاه داده فیزیکی
• نمودار استقرار (Deployment Diagram)

o ایجاد دیاگرام استقرار
o معرفی نود ها
o چگونگی تشخیص نود ها
o نامگذاری نود ها
o ابعاد فیزیکی و منطقی
o نود ها و اجزاء(Component)
o سازمان دهی نود ها
o ارتباطات
o مدل سازی پروسه ها و Deviceها
o مدل سازی توزیع شدگی اجزاء    […] با یوزکیس، قسمت اول یوزکیس متنی رو معرفی کردم و در قسمت دوم اجزای یک یوزکس رو شرح دادم. حالا میخوایم یک پروژه فرضی […


جزیه و تحلیل طراحی
پیاده ساز ی
تست
توزیع

این نوع ساختار در پیاده سازی بسیاری از نرم افزارها به کار گرفته می شود اما اگر در این نوع ساختار در مرحله تجزیه و تحلیل پروژه خطایی رخ دهد ریسکهای بسیار جدی در عدم درک نیازمشتری به وجود می آید . حتی اگر مراحل اساسی مدیریت نیازها بدون خطا انجام شود این احتمال وجود دارد که پس از انجام مراحل طراحی، کد، یک پارچه سازی و تست ، محصول نهایی آن چیزی نباشد که مشتری در نظر دارد.  بنابراین به نظر می رسد استفاده از Waterfall model برای طراحی وب سایت از ریسک بالائی برخوردار باشد .

روش دیگر در اجرای سایت استفاده از روش Iterative Incremental بصورت تکرار و توسعه می باشد . در حقیقت این نوع پیاده سازی روش گسترش منطقی روشهای سنتی Waterfall Model می باشد ولی به صورت کاملا ضابطه مند و محکم .

 

این نوع پیاده سازی به 4 فاز تقسیم می شود که به ترتیب انجام می شود :

آغـــــاز
مهــارت
ساخت

انتقــال

 

آغاز  Inception

فاز آغاز پروژه شامل مشخص کردن محدوده سایت و تعاریف عمومی مورد نیاز در آن می باشد . عامل های در ارتباط با سایت و مستند سازی آنها در این بخش انجام می شود .

 

این فاز شامل موارد زیر می باشد :

1.       یک سند روشن از تعریف پروژه

2.       تحقیقات در مورد نیازهای طرح
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
3.       فهرست اولیه پروژه

4.       ارائه راه حل تجاری شامل شرایط مورد نیاز ، زمان انجام پروژه ، پیش بینی های مالی و

 

فاز مهارت  Elaboration

در این مرحله تحلیل مساله ، طرح سایت و از بین بردن مراحل ریسک پروژه انجام می شود . بدین شکل یک دید کلی نسبت به سایت به دست می آید ولی این دید عمیق نخواهد بود . در این مرحله Use case های موجود در سیستم به دست می آید که در درک اهداف سایت موثر می باشد . در این مرحله مقداری طراحی ، تجزیه و طرح معماری صورت می گیرد . در این مرحله SRS ( مشخصات در خواست سایت ) از طرف شرکت به NIOPPC  تحویل داده  می شود که شامل جزییات درخواستهای سایت می باشد .

مراحل ساخت Construction

در مرحله ساخت ، سایت مورد نظر بعنوان تولید نهایی بدست می آید . در این فاز از پروژه محصول شبیه به مدل سنتی با انجام چند مرحله تکرار به دست می آید که هر تکرار شامل روش قدیمی مدل Waterfall  خواهد بود . با انجام هر مرحله تکرار در کوتاهترین زمان ممکن ما از تمام مشکلات موجود در سایت مورد نظر آگاه می شویم . این مرحله می تواند به صورت موازی و به صورت تولید Component های مختلف سایت انجام پذیرد . تولید موازی به این معنی است که چندین گروه برنامه نویسی می توانند بر روی اجزای سایت کار کنند و سپس کل سیستم را جمع کنند . از آنجا که تحلیل و طراحی سیستم به صورت کامل در فاز قبلی انجام گرفته است در فاز ساخت در کمترین مدت زمانی کل سایت با هم ترکیب می شود و وارد مرحله تست می گردد .

 

nemodar.jpg

 


مرحله انتقال Transition

فاز نهایی شامل حرکت به طرف محصول نهایی برای سایت مورد نظر می باشد . فعالیتهای معمول در این فاز شامل موارد زیر است :

1.       تهیه نسخه بتا سایت برای آزمایش

2.       تست سایت و اجرای آن در موازات سیستم قبلی که در نهایت با سیستم مورد تست تعویض می شود .

3.       تعویض و تبدیل داده ها از سایت قبلی به سایت جدید .

4.       آموزش کاربران

  azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

برای پیاده سازی سایت مورد نظر با توجه به ساختار توزیع شده پروژه ، به مدل سازی طرح قبل از ساخت و تولید طرح نیاز می باشد . این مدل برای ارتباط افراد گروههای پروژه با یکدیگر و نیز اطمینان از ارزیابی معماری مورد استفاده بسیار ضروری می باشد . به همین دلیل طبق طرح پیشنهادی در این سایت از مدل Interative Incremental استفاده می شود که در حال حاضر RUP به عنوان مشهورترین مثال از این نوع مدل می باشد که توسط شرکت Rational تهیه شده است و به عنوان مکمل UML مورد استفاده قرار میگیرد . در تمامی مراحل مختلف توضیح داده شده از نرم افزار Rational Rose و سیستم یکپارچه UML استفاده خواهد شد تا یکپارچگی و استاندارد بودن سایت برای تغییرات مورد نیاز در زمانهای آینده حفظ شود .
بینید دوستان ما می خوایم یک سی ام اس خیلی ساده رو پیاده سازی کنیم. البته منظورم از ساده بودن سبک بودنه. از دوستانی که با UML آشنایی دارند UML خودشون رو برای این سی ام اس ارائه بدن. کسانی که با UML آشنایی ندارند سعی کنند یادبگیرند. باور کنید UML خیلی به موفقیت یک پروژه کمک می کنه.
بعد از اینکه همه دوستان UML خودشون رو ارائه دادند بحث می کنیم که کدوم یکی بهتره و چرا و به طور کلی بهتره چطوری پیاده سازی بشه تا هم performance خوبی داشته باشیم هم امکانات خوب.
    

انجام پروژه Power Designer

ویژوال پارادایم (Visual paradigm)

مدیریت فرآیند تولید نرم افزار UML , RUP

سیستم ,یک ,پروژه ,com ,های ,هتل ,سیستم هتل ,azsoftir com ,com azsoftir ,09367292276 09367292276 ,و تحلیل ,09367292276 09367292276 azsoftir@gmail ,rationalrose دانلود پروژه ,سورس پروژه سیستم ,دیاگرام فعالیتo کاربرد

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بیناباج hauterrefest پایان نامه و تحقیق های دانشگاهی انیمه سیتی لینکدونی گروه کانال تلگرام سوالات املا-انشا و املای هفتم نوبت اول 95 خرید مانتو لباس زیر حاملگی بارداری زنانه چاق لاغر باریک پهن 98 turriducon مجتمع پلی اتیلن مازندران ، مخزن آب صادراتی neuverciustum